Magyar Elder Scrolls és Mount & Blade fórum

Bejelentkezés
Név 
 
Jelszó 
    Név megjegyzése  
Post Info TOPIC: 10 éves a fórum


A Legnagyobb Skyrim Fan

Státusz: Offline
Üzenetek: 4528
Dátum:
RE: 10 éves a fórum


Minő meglepetés Carun!smile Üdv újra! Ezer éve....__________________


Hadvezér

Státusz: Offline
Üzenetek: 808
Dátum:

Megkésve bár, - huh, de még mennyire -, Boldog Születésnapot kívánok a fórumnak! Nem hittem volna, hogy eddig kitartunk - na jó, már egy ideje nem jártam erre -, de azért nem semmi, hogy egy játék mennyire össze tudta hozni az embereket. Manapság mindenki a faszbúkon kreál játékos csoportokat, ahol többségében egymás fikázása megy. Visszasírom a fórumos időket... Örülök, hogy itt lehettem / lehetek smile__________________
You N'wah!


A Legnagyobb Skyrim Fan

Státusz: Offline
Üzenetek: 4528
Dátum:

Nem gondoltam akkor, hogy 10 év múlva is megleszünk még. Hú de örültem, meg izgatott voltam, mikor megjelentetek, mint első fórumozók!biggrin

10 évbe jó sok minden belefért. Ha csak a netes/játékos világot nézem...

Somesztes, GameDroid, Skyrim, ESO, Fallout 3, Vegas, Fallout 4, Warband stb.

Civilben meg négy munkahely, zenekarok, házasságkötés, kisfiam.... Nem semmi!smile__________________


Bajnok

Státusz: Offline
Üzenetek: 367
Dátum:

Igen idegesítő gyerekekként jöttünk át a TESHQ/gumininjahq-ról. Nem is tudom, hogy az megvan-e még, vagy meddig üzemelt. Sok minden eltelt azóta az tuti. Először én sem a teljesen legális kiadással játszottam, de egyszer megvettem a GOTY kiadást (Oblivion). Játszottam utána a Morrowinddel is, és irányítás ide, irányítás oda, az egy sokkal jobb játék. A mai napig képes vagyok elővenni, játszok vele pár napot, aztán megint pihen egy évig biggrin__________________

76561198084840752.pngHadvezér

Státusz: Offline
Üzenetek: 2223
Dátum:

Szép eredményt ért el a fórum annyi biztos! Az idegesítő kölyök jelző rám is nagyon illet amikor ide beléptem, vagy inkább beléptünk Vándorral. Együtt jöttünk át ide az .... őőőő TESHQ(?)-ról, amikor Somesz bejelentett valamit az ottani fórumon. Úgy gondoltuk megnézzük mi is az. Bátran kijelenthetem, hogy jól tettük szerintem! smile

 

Az idegesítő kölyök, a kamu Verbatim CD-jére kiírt, kinyomtatott Elder Scrolls IV játék borítóval, hogy megtévesztő legyen a polcomon. Ah... emberek rendkívül hosszú ideig nem volt meg a játék. (Jól álcáztam mi?) Aztán meg ... el is felejtettem és nem is vettem meg. Nemrég vette meg bátyám nekem születésnapomra a Steamen a régi szép idők emlékére.

Egyéb érdekességek: Morrowinddel sose játszottam, vagy ha próbáltam is meguntam a kezdő városban. Mondjatok nyavalygós kis hülyének, de sose tudtam megszokni az irányítást.... Én mindig is az Elder Scrolls IV miatt voltam itt. Na meg mondhatni én "hoztam be" ide a Mount & Blade-et. Újabb érdekesség: Gondolnátok, hogy nincs meg eredetiben az se? Hogy a legutolsó verziója amivel játszottam az volt, amikor még hackelgetni kellett a validatorját? biggrin__________________


Paraszt

Státusz: Offline
Üzenetek: 1502
Dátum:

 
Én meg magamat is ünneplem, mert tegnap volt 9 éve, hogy először megjelentem itt. Furcsa belegondolni, hogy mi minden történt ennyi idő alatt, én még bőven idegesítő kölyökként kezdtem, ennek ellenére mégse utáltatok ki, aztán azóta meg már csak idegesítő vagyok, gyerek - annyira - nem. biggrin


-- Edited by Womath on Friday 5th of January 2018 11:30:57 PM

__________________
A Legnagyobb Skyrim Fan

Státusz: Offline
Üzenetek: 4528
Dátum:

Na, tegnap volt tíz éves!smile Jajj de sok minden történt 10 év alatt, félelmetes!smile__________________


Hadvezér

Státusz: Offline
Üzenetek: 2223
Dátum:

Jelen, bár el se voltam tűnve! biggrin__________________


A Legnagyobb Skyrim Fan

Státusz: Offline
Üzenetek: 4528
Dátum:

Annyi baj legyen! Az 50 címből kb. a fele már nem élt, szóval nem meglepő.smile

 __________________


Bajnok

Státusz: Offline
Üzenetek: 353
Dátum:

Nem sokan gyűltünk össze a hívásra:(

Mostanában egyébként megint nyüstölöm kicsit warbandet, napi egy-két órát bohóckodok singleben ahogy épp belefér. Van egy gyalogos könnyűpáncélosom, rövidkard-dobólándzsa kombóval aprítom az ellent. Kis esti kikapcsolódásként banditákat ölök végtelenítve, meg foglyokat szabadítok néha, illetve tornákat nyerek ha pont belefutok egybe. Amióta rájöttem, hogy a legnagyobb XP jutalmú küldetésekről meg lehet kérdezni a kocsmárosokat, azóta egész gyorsan fejlődök sima banditázgatással is.

Kis nosztalgia is legyen a posztban: emlékszek mennyire másképp játszottam a játékot amikor először találtam rá... az első karakterem azthiszem lovasíjász volt, és valamiért a rhodokokhoz álltam be. Pont a khergitek ellen háborúztunk, és oda-vissza foglalgattuk Malayurg várát, amit Graveth majdnem mindig nekem adott, aztán folyton visszavették tőlem a khergitek.
Most 10 companionom van, akkoriban felvettem max 2-3-at, hogy vigyék a partyskilleket. Valahogy nem ismertem fel elsőre, hogy jól fejlesztve mekkora terminátorok tudnak lenni:)__________________


Bajnok

Státusz: Offline
Üzenetek: 367
Dátum:

funny-star-wars-darth-vaderdancing--happ__________________

76561198084840752.png

Kox


Zsoldos

Státusz: Offline
Üzenetek: 116
Dátum:

crazy-kid-birthday-gif.gif__________________


Bajnok

Státusz: Offline
Üzenetek: 353
Dátum:

Huhúú!:)__________________


A Legnagyobb Skyrim Fan

Státusz: Offline
Üzenetek: 4528
Dátum:

Kiküldtem egy körlevelet, úgy kb. 50 címre küldtem ki, akik aránylag aktív tagok voltak. Sajnos vagy 22 email cím már nem élt. Na, majd egy-két emberre ráírok facebookon. Addig is itt a körlevelem:

Bármilyen hihetetlen is, de 2018. január 4.-én lesz 10 éves a fórum! Ez alkalomból úgy döntöttem, hogy postára adom a Black Horse Courierrel első körlevelemet, hiszen kevés amatőr fórum él meg ilyen sokáig.

Mikor 2008. januárjában elindítottam a ma már megszűnt Elder Scrolls mod oldalt, nem gondoltam, hogy fóruma 10 év után is - habár kevésbé aktívan - élni fog. Nagyon sok minden történt 10 év alatt. Mount & Blade fórum is lettünk, oldalunk pedig sokáig Magyarország legnagyobb Taleworlds rajongói oldala lett.

Mount & Blade klánok szerveződtek, Oblivion moddereket, Elder Scrolls fordítókat ismerhettünk meg és azt hiszem mindannyian megtaláltuk a helyünket a fórum részlegein, legyen az a Taverna, a Skyrim Sörcsarnok vagy épp a Kocsma az írástudó vaegir paraszthoz.

Törzstagjaink közül sokan még ma is jelen vagyunk, de voltak olyanok is, akik évekkel később találtak vissza a fórumra sokunk meglepetésére.

Közben felnőttünk vagy éppen megöregedtünk, ki minek hívja, de kétségkívül változtunk 10 év alatt. Van, aki 15 éves gimisként kezdte velünk, ma pedig már végzett diplomás. Van, aki huszonéves fejjel nyitott be a fórumra, ma pedig már családapa krisztusi korban.

Levelem nem titkolt célja, hogy egy picit - ha csak egy köszönés erejéig is - visszacsalogassam "eltűnt", de régen aktív tagjainkat a fórumra, hogy a 10 éves jubileumot együtt ünnepelhessük.

Gondoltátok volna, hogy 10 év alatt összesen 7 770 555 alkalommal nyitottuk meg a fórumot, 23 099 hozzászólást írtunk, 600 regisztrált tagunk van és csak a Kalandorok asztalához 1 999 176 alkalommal ültünk le beszélgetni. Félelmetes!

Köszönöm mindannyiótoknak ezt a 10 évet, akárhogy is, valahol a hétköznapok részévé vált a fórum, egy netes otthon ami mentes minden sallangtól és kéretlen tartalomtól. Ahol jól éreztük magunkat!

Kívánok mindenkinek sok szépet és jót az ünnepekre!
Januárban ünneplünk!__________________
1. oldal az 1-ból  sorted by
Gyors válasz

Kérlek, jelentkezz be, hogy gyors választ írhass.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard