Magyar Elder Scrolls és Mount & Blade fórum

Bejelentkezés
Név 
 
Jelszó 
    Név megjegyzése  
Post Info TOPIC: Moderátori közlemények [Mount & Blade]


Hadvezér

Státusz: Offline
Üzenetek: 2223
Dátum:
RE: Moderátori közlemények [Mount & Blade]


Mindenkinek aki új témát nyit!

 

Ne tegye. Rondává teszi a fórumot. Vegye a fáradtságot keresse meg a már meglévő egy tucat témából, ahova a kérdése a legjobban passzol és tegye fel ott. Biztos vagyok benne, hogy pár veterán M&B-s fórumozó válaszol rá hamarosan.

Ne legyen türelmetlen, mindenkinek van élete a játékon kívül. Lehetséges, hogy nem tudják a választ azért nem válaszolnak a kérdésedre! Ne gondoljatok egyből rosszra.

 

That is all...__________________


Lovag

Státusz: Offline
Üzenetek: 174
Dátum:

Nagy kár érte,de megértelek! 2008 óta követtem azt az oldalt, amióta megvettem az alap mount&blade 1.010 verzióját. tetszett minden cikk, élveztem a krónikákat, híreket, ismertetőket.

Régi szép idők, emlékszem mennyire élveztem az első játékot, pont egy ilyen játékról álmodoztam,megláttam egy videót és a sors iróniája, hogy pont akkor árazták le 7000 ft-ról 4000 ft-ra.

Sajnos amióta a nagy céghez került át a fejlesztés csak a grafikára mennek rá, pedig rohadtul nem ez ennek a játéknak a lényege.

Teljesen új kategóriát alkotott, és van nála jóval szebb, reálisabb, látványosabb játék, de olyasmit nyújtott, ami azelőtt nem létezett.__________________

Roma Victrix !!!
Figyelj Fiú ,Mert Így Kell Történelmet Írni!/Marcus Antonius/
A Kocka El Van Vetve!; Győzelem vagy Halál!/Gaius Julius Caesar/
Egy Császár, Egy Vallás, Egy Birodalom!/Nagy Constantin/
http://www.youtube.com/watch?v=ABlZ9bRsqbE
spqrsigwz9.gifA Legnagyobb Skyrim Fan

Státusz: Offline
Üzenetek: 4530
Dátum:

Megszűnt! Nem érte támadás, lejárt az előfizetés és a kutyának sem volt kedve meghosszabbítani. biggrin Öt évig húzta, kicsit sajnálom a sok cikket, de hát ez van. Változnak az idők, de a fórum legalább marad.smile__________________


Hadvezér

Státusz: Offline
Üzenetek: 2223
Dátum:

Úgy tudom a gamedroid.hu-t Garcius (aki a támadás előtt is üzemeltette) vinni akarja tovább... valamikor. Azt viszont, hogy a csak M&B-vel foglalkozó oldallal mi lesz, mi lett én nem tudom. Sok jóra viszont ne számíts szerintem...

Az M&B részlegnek amúgy meg levantine meg Profail a szerkesztője tudtommal, hátha ők többet tudnak.-- Edited by Noble on Friday 1st of November 2013 10:34:21 AM

__________________


Tanonc

Státusz: Offline
Üzenetek: 15
Dátum:

A másik honlapot(mountandblade.gamedroid.hu) láttam,hogy támadás érte.Azon jó sok infó volt a játékról,mikor lesz az újraélesztés?

Vagy egyáltalán lesz?confuse__________________


Hadvezér

Státusz: Offline
Üzenetek: 2223
Dátum:

Úgy döntöttem nyitok egy témát a Mount & Blade részlegen belül, ami egyfajta moderátori iroda lesz. Az M&B egyértelműen a leglátogatottabb része a fórumnak a mai napig, ebből adódóan itt szegik meg a szabályzat legtöbb részét.

Bár a  fórum csendesebb lett manapság, ez nem jelenti azt, hogy nincs moderálva. Mostantól minden moderálást, amit végzek feljegyzek ide, s elmondom az okát is.

A téma nyitott, lehet reklamálni, véleményed kinyilvánítani.

 

HASZNOS LINKEK:

http://somesztes.activeboard.com/index.spark?aBID=117797&p=3&topicID=32571254__________________
1. oldal az 1-ból  sorted by
Gyors válasz

Kérlek, jelentkezz be, hogy gyors választ írhass.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard